لیست اختراعات مهرداد ايراني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1391/09/20
مالک/مالکان: سيدعباس حسيني
تاریخ ثبت: 1391/12/15
مخترع/مخترعان: مهرداد ايراني
خلاصه اختراع:

بستر طيور، تركيبي از مواد بستر اوليه، خوراك، مواد دفعي و... مي باشد. تا كنون از بستر هاي مختلفي در پرورش جوجه هاي گوشتي استفاده شده است. كيفيت مواد بستر به طور مستقيم بر عملكرد، سلامتي، كيفيت لاشه و رفاه و آسايش پرنده تاثير گذار است. يك بستر خوب بايد ظرفيت آبگيري بالايي داشته باشد همچنين بايد در برابر تهويه محيط آب خود را سريع هم از دست دهد. بستر هاي بسيار مرطوب موجب افزايش رشد ميكروارگانيسم هاي بيماري زا و افزايش توليد آمونياك مي شوند. با توجه به اين كه قطب توليد چاي ايران مناطق شمالي مي باشد در اين پروژه از ضايعات توليد شده در باغات چاي ، چاي درجه 2 و3 حاصل از عمل آوري در كارخانجات و انبارداري به عنوان جايگزين مناسب مواد مورد استفاده در بستر ، جهت استفاده در بستر سالن هاي پرورش طيور و دام بكار برده مي شود .

تاریخ اظهارنامه: 1398/10/24
تاریخ ثبت: 1399/02/14
خلاصه اختراع:

گله هاي مرغ مادر براي توليد جوجه يك روزه نياز به خروس براي جفتگيري دارند. طي حدود يكسال توليد و از اواسط دوره توليد، خروسها با كاهش ذخاير مواد مغذي بدن ضعيف شده و ميل جنسي و باروري آنها كاهش مي يابد، لذا براي حل اين مشكل توسط اختراع مكمل تقويتي باروري خروس گله هاي مادر مواد مغذي و محرك باروري مختلف در مقدار و نسبت هاي مطلوب و اقتصادي براي افزايش باروري، توليد و سلامتي خروس به خوراك اضافه مي شود، كه شامل ويتامينهاي محلول در چربي و آب، مواد معدني مورد نياز، مواد محرك و تقويتي و گياهان دارويي در مقادير و نسبتهاي مناسب براي تأمين نيازهاي غذايي اضافي و جبران كاهش توان پرنده به علت پيري و ضعف ناشي از توليد بوده و توسط گياهان دارويي مناسب ضمن كمك به دفع مواد سمي و سلامت دستگاه توليد مثل، گوارش و كبد پرنده باعث تحريك ميل جنسي و افزايش باروري و توليد پرنده در طول دوره توليد مي شود، تمام مواد مورد استفاده جزء مواد طبيعي و ارگانيك بوده و هيچ اثر نامطلوب و سمي براي پرنده ندارند، ضمن آنكه استفاده از آن نيز داراي سود دهي بالاتر و اقتصادي است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/25
تاریخ ثبت: 1391/05/24
خلاصه اختراع:

بررسي اثر حرارت مناسب براي فرآوري جو بر ميزان قابليت هضم جيره در عملكرد جوجه هاي گوشتي همچنين تعيين سطح محدوده درجه حرارت مناسب و اقتصادي براي فرآوري جو در جيره غذايي. طرح به صورت مطالعه تجربي با تعداد 750 قطعه جوجه خروس يك روزه راس 308 اجرا گرديد. اين طرح در دو سطح آزمايشگاهي و مزرعه (فارم پرورش جوجه گوشتي ) صورت پذيرفت. اين طرح به صورت كاملا تصادفي در قالب فاكتوريل مي باشد. مجموعه تيمارها تكرار در پن هاي مجزا قرار داده و به صورت يكنواخت و يكسان مي باشد. سيستم آبخوري و دانخوري مجزا براي هر واحد آزمايشي (پن) در نظر گرفته مي شود و آب و دان به صورت آزادانه در اختيار پرنده قرار مي گيرد. سالن هاي پرورش داراي موقعيت شمالي - جنوبي و به ابعاد 120* 12 متر مربع بود. سالن داراي هواكشهاي عرضي و طولي آبخوري اتوماتيك و دانخوري دستي بود. قفس هاي مورد استفاده به ابعاد 1/7 * 1/7 مترو به تعداد 50 عدد بود. در هر يك از اين واحدهاي آزمايشي تعداد 15 قطعه جوجه خروس از سويه راس 308 قرار داده شد و جيره هاي آزمايشي در مرحله رشد و پاياني مورد آزمايش گرديد. هر قفس بطور مجزا داراي سطل ذخيره دان بوده و آبخوري قفس ها اتوماتيك و دانخوري دستي داشتند. برنامه روشنايي لامپ هاي متناوب 17 و 20 واتي با فاصله 3 متر از يكديگر و 2 متر از كف سالن قرار داشتند و در طي اجراي اين طرح بصورت 23 ساعت روشنايي و 1 ساعت خاموشي اجرا مي گرديد . برنامه واكسيناسيون ارائه شده توسط دامپزشك مزرعه اعمال گرديد. از بين ارقام جو معمولي رايج كشور با توجه به فراواني و قابليت كشت در اقليم غالب كشور جو معمولي مورد استفاده در كشور به ميزان 3 تن از اتحاديه دامداران خريداري شد. پس از مشخص شدن آناليز تقريبي انواع جو و ساير اجزاي سعي گرديد جيره ها با انرژي قابل متابوليسم و ماده خشك پروتئين خام عصاره ارتي خاكستر و آناليز مشابه براساس داده هاي آزمايشگاه مرجع تنظيم گرديد تا بتوان اثر سطوح مختلف جو فرآوري شده با حرارت در جيره غذايي بر عملكرد جوجه هاي گوشتي را بررسي كرد.

موارد یافت شده: 3